Follow

Har en credit jeg må få brukt på Audible. Er det noen som har en god fagbok, gjerne noe populærvitenskapelig å anbefale? Holder på med The Uninhabitable Earth nå, og den gjør at jeg føler meg som faren i The Road mens jeg er ute på pappapermtrilleturer.

· · Web · 3 · 2 · 1

@palodegard Kanskje Primate Change av Vybarr Cregan-Reid. Handler om kollisjonen mellom menneskekroppen og en moderne verden den ikke er designet for.

@palodegard Jeg digga Reality Is Not What It Seems av Carlo Rivelli (leste på papirbok, men finnes sikkert i lydform). Tar for seg historien til fysikk fra antikken og avslutter med forklaringen av den teorien Carlo tror etter hvert kommer til å bli bevist (quantum loop gravity). Språket var levende og underholdende for min del i hvert fall. :)

@TorbjornLunde Takk for tipset! Jeg gikk for denne - virker perfekt for lange trilleturer.

@Pål Ødegård @Bjørn Stærk 📚 The Age of Surveillance Capitalism av Shoshana Zuboff skal finnes som lydfil. Vel verdt å lese/høre.

@harald @bjornstark @palodegard Eit par litt meir lettbeinta alternativ enn kva eg ser folk diske opp med her elles: Brilliant av Jane Brox, utviklinga av kunstig belysning. The Cloudspotter's Guide av Gavin Pretor-Pinney, går gjennom den meteorologiske skykatalogen. Aner ikkje om dei finst som lydbøker.

Sign in to participate in the conversation
Bokgruven

Et sted for folk som liker å lese og snakke om bøker.