Follow

I år startet jeg året med å lese komedie-sci-fi-klassikeren «A Hitchiker’s Guide to the Galaxy». Hvorfor? Fordi jeg fylte 42 i år og det er jo et sentralt tall i boka. Videre: Hørespillet den er basert på ble første gang sendt på radio i 1978, for 42 år siden! Også er den jo herlig morsom da, på en erketypisk britisk måte.

@erich Jepp! Jeg leste den sist i fjor. Kanskje fjerde forsøk siden 1990-tallet. Den første gangen likte jeg den men ikke veldig. De to neste gangene ble jeg skuffet og ga opp. Denne gangen traff den blink.

@erich @Bjørn Stærk 📚 Hadde det veldig moro med den på begynnelsen av 1990-tallet. Lurer på om vinden snudde eller noe, så jeg ble sånn. Aldri følt noe behov for å lese den igjen, men sitater og situasjoner derfra bobler jo uansett opp til overflaten med rimelig jevne mellomrom. (Har fortsatt lyst å høre Vogonsk poesi, om det så blir det siste jeg gjør før jeg dør.) Boken som bare fortsetter å gi :) Anbefaler også "The Meaning of Liff", selv om den fungerer best som dolektyre, med korte oppslag heller en å lese fra perm til perm i valgt rekkefølge.

@erich Visste du at 42 kommer fra han som skrev Alice i eventyrland? Han var egentlig matteprofessor og 42 var yndlingstallet hans.

Sign in to participate in the conversation
Bokgruven

Et sted for folk som liker å lese og snakke om bøker.