Follow

Min aller første dag her. Jeg prøver å bli kjent med siden, og legger til folk jeg kan følge. Om jeg bryter regler jeg ikke helt har forstått, så håper jeg folk bærer over med meg.
Ellers bruker jeg 17.mai til å lese, siden det er innetid... Jeg har fulle bokhyller, og derfor har jeg investert i kindle, selv om jeg liker best fysiske bøker der jeg kan bla fram og tilbake. Ekte bøker har papir, liksom. 📚 Er det en bok jeg virkelig vil investere i, så blir det papirutgaven fortsatt!

· · Web · 2 · 2 · 3

@MaritLovise Velkommen! Spør hvis du lurer på noe om hvordan du finner fram.

Jeg liker også papir best. Den store fordelen med ebok er at jeg kan begynne å lese boka med en gang. Og så slipper jeg å dytte en dårlig bok inn i allerede fulle hyller. Det jeg heller gjør er at jeg lager en liste over de ebøkene jeg liker best, og en gang i blant prøver jeg å finne dem på papir. Gjerne brukt. Thriftbooks.com er fin til sånt.

Det som gjør mest vondt med Kindle er å støtte Amazon. Den neste ebokleseren håper jeg kan bli noe annet.

@bjornstark Takk! 😀 Hva er forskjellen på stjernen og framhev? Er stjernen en privat liker, og framhev en felles liker?
Enig i at det ikke er så kjekt å støtte Amazon. Liker bedre å kjøpe ebøker hos norske bokhandlere, men hvis de er engelske må jeg lese dem på mobilappen...

@MaritLovise Stjernen er en like, fremhev / boost er å dele det videre til dine følgere, litt som Twitter. Jeg vet ikke om stjerne er privat akkurat, men det blir iallfall ikke uten videre synlig for de som følger deg.

Velkommen! :-) Viktigere, hva liker du før boka lukkes eller EOF?
Sign in to participate in the conversation
Bokgruven

Et sted for folk som liker å lese og snakke om bøker.